My Rosenholm:
Mitt namn är My Rosenholm, jag är 23 år och bor i Tynderö. Jag är uppvuxen med hundar, vi har haft Irländsk varghund, olika jakthundar, och när jag började i nian fick jag min första egna hund, en blandras kille (bordercollie/labrador). Med Hugo provade jag på lite olika saker. Bland annat freestyle, drag, viltspår, apportering och agility. Både jag och Hugo fastnade mest för Agilityn så den vägen blev det och vi började tävla och vann vår sista tävling tillsammans. Nu har jag en Bordercollie tik som jag tränar lydnad och agility med. Min dröm har alltid varit att jobba med hundar, Sen jag var liten har jag alltid älskat djur och har hållt på en hel del med hästar med.

Jag kommer att jobba för att ha en lugn miljö för hundarna och att alla hundarna ska känna sig trygg i sin flock. Jag tycker också att det är viktigt att man förstå skillnaden på förvaring av hund och omsorg av hunden. Alla kan förvara hundar, men att se till så hundarna trivs, har det bra och gillar att vara hos oss är mitt och Birsta hundcenters mål.
Jag vill möta både glada hundar som glada ägare som trivs att vara hos oss i vår hemtrevliga miljö.

Susanne Björndotter:
Är 48 år och uppvuxen i Timrå, men flyttade till Göteborg som 19-åring för att studera. Blev sedan kvar i Göteborg tills sommaren 2013, då familjen flyttade tillbaka och bor numera i Bergeforsen. Familjen består av sambo, son och en flock med franska bulldoggar. Jag har dessutom förmånen att bo nära mina föräldrar som vi träffar flera gånger i veckan, även de har en fransk bulldogg, så jag är omgiven av en härlig flock hundar och underbara familjemedlemmar.
Jag har under mina år här i Sundsvall som ” vuxen” hunnit träffa och lärt känna många, trevliga hundägare och är glad att jag tog beslutet att göra en ”tvärvändning” i yrkesval, från handläggare på Skatteverket till delägare i ett hunddagis.

Jag är den som sköter det mesta av det administrativa arbetet, ser till att butiken har välfyllda hyllor och att ett och annat evenemang kommer till skott. Men självklart är även jag delaktig i hundarnas vardag här hos oss på Birsta hundcenter, och ser till att de har det så bra som möjligt.

Hoppas vi ses, till dess önskar jag dig en riktigt härlig dag!