Hallen

Vi har fått möjlighet att nyttja denna hall under vinter-och vår säsongen och är glada att kunna ha ett komplement till aktivitet för våra dagishundar de dagar det är kallt och tråkigt väder. Vi har byggt några Agilityhinder och har även slalom samt tunnlar att låna ut.  Vi vill dock uppmärksamma er på att denna hall är en tillfällig hall, som vi fått möjlighet att använda på obestämd tid, utifrån fastighetsägarens villkor att vi tar det säsong per säsong. Detta har också gjort att vi inte lagt ner något proffsjobb och stora summor pengar på själva mattan och även på inredning och hinder. Vi är självklart noga med att allt skall vara konstruerat för att förhindra skador och olyckor, och det är en väl fungerade hall för träning och lek av olika aktiviteter.

Vi hyr ut vår aktivitetshall, under de tider vi själva inte använder den. Under kvällstid kommer vi att prioritera grupper som hyr, då vi fått förfrågan från flera olika att ha en hall att träna både utställning, lydnad och viss Agility, dagtid går det att hyra för individuell träning.

Priser:
75:-/ timme och ekipage, vid fler än 4 personer blir taxan 300:-/timme

800:-/ dag om man hyr hallen en heldag på lördag eller söndag

I hallen har vi inneskor alternativ strumpor samt löptikar ska bära löpskydd. Man städar efter sig, och torkar upp eventuella ”olyckor”.

Om Ni skulle vara intresserad av att hyra så kontakta oss först och främst via telefon 060-525252, annars via mail: info@birstahundcenter.se