Hunddagis

Birsta Hundcenter är ett hunddagis i Birsta köpcentrum. Vi har tillgång till egen kundparkering utanför lokalen som gör att lämning/hämtning kan ske smidigt och snabbt. Med nära anslutning till E4:an både norr och söderut gör att det är lätt för alla att lämna/hämta sin hund hos oss.

Här får hunden umgås i en väl fungerande hundgrupp. Hundarna har tillgång till rastgårdar på bestämda tider. Här kan de leka och springa eller bara koppla av och ta det lugnt. Rastning sker även genom daglig promenad, som alla hundar är garanterade oavsett vilken tid på dagen de lämnas.

Vi har en inomhushall till förfogande för inomhusaktiviteter såsom Agility

Inne råder hemmiljö och lugn och ro eftersträvas. Gruppernas storlek varierar i antal, allt från 2 till cirka 10 i varje grupp. Varje hund ingår i en mindre grupp, sammansatt utifrån lämplighet och trivsel. Det är viktigt att hunden känner trygghet och vet vilka kompisar han/hon möter dagligen i sin grupp. Det är viktigt att lek och avkoppling kan fungera inom gruppen. Vår strävan är att skapa en så hemlik miljö som möjligt, vilket gör att våra lokaler är ombonade och möblerade utifrån att återskapa en ”hemmamiljö”.

Vi har ofta fullt i vår dagisverksamhet, så var ute i god tid och boka plats för er hund.