YuCARE Ear Drops

Pris:
209 kr
Inkl. 25% Moms
Beskrivning av artikel
Används med fördel tillsammans med YuCare Ear & Eye Cloth
 
Skonsam, antibakteriell rengöring för ditt husdjurs öron.
Antibakteriell, skonsam och enkel att använda, YuCARE Ear Drops är en enkel och effektiv produkt  för att rengöra i öronen och för att tackla återkommande öronproblem.
Unik antibakteriell verkan
Rengör öronen skonsamt
Lossar smuts effektivt
Minskar risken för infektion
Lätt att använda
YuCARE Ear Drops är ett effektivt sätt att rengöra eller behandla öronproblem. Genom att använda de antibakteriella egenskaperna som silverjoner har dödar de bakterier och vissa svampinfektioner som kan orsaka smärta och leda till infektioner. Använd i kombination med YuCARE Eye & Ear Cloth för att få bort avlagringar och noggrant rengöra öronkanalen och för att förebygga infektioner.
Vad gör YuCARE Ear Drops så unik?
Det antibakteriella silvret som finns i YuCARE Ear Drops förstör bakterierna och svamp vid kontaktgenom att ta död på de enzymer som är nödvändiga för deras överlevnad. Detta hindrar "de elaka" från att föröka sig och växa, skapar ett säkert, naturligt och enkelt sätt att ta hand om din bästa vän.
YuCARE serien
Genom åren har många av oss här på Lintbells funderat på varför det inte finns ett snällare, effektivare första hjälpen till hundar och katter - så vi skapade vår egen serie.
Genom att kombinera säkerhet, mycket vårdande naturliga ingredienser och med några specialister som vet-hur, skapade vi vår egen mångsidiga serie så du kan ta hand om ditt husdjur på bästa sätt från nos, till klor, till svans.
 
Hur du använder det
Använd 2-3 droppar av YuCARE Ear Drops i örat. Massera försiktigt vid roten av örat i 15-30 sekunder, använd sedan trasan för att avlägsna vax eller avlagringar. Om din hund eller katt har öronproblem, prova med att rengöra dagligen.
Vänligen observera: Uppsök alltid veterinär om du misstänker att det är en öroninfektion. Rengör endast ytterörat och övre delen av öronkanalen - tryck inte in trasan in i örat då det kan göra ont eller göra skada.