YuCARE Ear & Eye Cloth

Pris:
99 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Beskrivning av artikel
Används med fördel tillsammans med 
Yucare Eye Spray för ögon eller
YuCare Ear Drops för öron

 
Den naturligt antibakteriella rengöringstrasan för öron och ögon.
Denna speciella trasa innehåller antibakteriella och svampdödande silverjoner som förstör bakterier och svamp vid kontakt - använd ihop med YuCARE Ear Drops eller Eye Spray för att skonsamt få bort missfärgningar, vax och avlagringar.
Rengör skonsamt i öron och vid ögon
Tar effektivt bort missfärgningar orsakat av rinnande ögon, vax och avlagringar
Skölj, torka och använd igen och igen
Unik antibakteriell verkan
Perfekt ihop med YuCARE Eye Spray och YuCARE Ear Drops
Det antibakteriella innehållet av kolloidalt silver innebär att trasan är i princip självrengörande. Skölj den bara väl efter användning, utan rengöringsmedel, och låt den torka , så tar silverjonerna död på bakterierna och svampen och trasan är redo att användas igen, även på andra djur i hushållet.
Du kan använda trasan om och om igen men håll koll så den inte blir för sliten så att silverjonerna försvinner. Vid flitig användning rekommenderas att trasan byts ut var 4-6 vecka.
Hur kommer det sig att YuCARE Ear & Eye Cloth är så unik?
Det speciella antibakteriella silvret som hittas i kolloidalt silver som finns i YuCARE Ear & Eye Cloth förstör bakterier och viss svamp vid kontakt, detta tar död på enzymerna som krävs för deras överlevnad. Detta hindrar "elakingarna" från att växa och föröka sig samt ger ett säkert, skonsamt och enkelt sätt att ta hand om ditt husdjur.
YuCARE serien
Genom åren har många av oss här på Lintbells funderat på varför det inte finns ett snällare, effektivare första hjälpen till hundar och katter - så vi skapade vår egen serie.
Genom att kombinera säkerhet, mycket vårdande naturliga ingredienser och med några specialister som vet-hur, skapade vi vår egen mångsidiga serie så du kan ta hand om ditt husdjur på bästa sätt från nos, till klor, till svans.
 
Hur du använder den
Ögon: Spraya en liten dos av YuCARE Eye Cleaning Spray runt ögat, torka sedan försiktigt med YuCARE Ear & Eye Cloth. Om ditt husdjur har benägenhet till ögonproblem så prova att rengöra dagligen.
Öron: Använd 2-3 droppar av YuCARE Ear Drops i örat. Massera försiktigt vid roten av örat i 15-30 sekunder, använd sedan trasan för att avlägsna vax eller avlagringar. Om din hund eller katt har öronproblem, prova med att rengöra dagligen.
Vänligen observera: Uppsök alltid veterinär om du misstänker att det är en öroninfektion. Rengör endast ytterörat och övre delen av öronkanalen - tryck inte in trasan in i örat då det kan göra ont eller göra skada.