YuCARE Eye Spray 20ml

Pris:
229 kr
Inkl. 25% Moms
Slutsåld
Beskrivning av artikel
Används med fördel tillsammans med YuCare Ear & Eye Cloth
Rengör, lugnar och tar skonsamt bort tårränder
YuCARE Eye Spray är ett skonsamt och effektivt sätt att rengöra och skydda ditt husdjurs ögon. Vid daglig användning reducerar det missfärgningen efter rinniga ögon och kan hjälpa ditt husdjurs benägenhet till problem runt ögonen.
En unik antibakteriell verkan
Rengör skonsamt runt ögonen
Tar bort missfärgning från rinnande ögon
Minskar irritation vid ögonen
Oskadligt och lätt att använda
Säkert att använda till hundar och katter! För bästa resultat på ljusa hundar med missfärgningar efter rinnande ögon, använd ihop med YuCARE Ear & Eye Cloth och rengör noggrant runt ögonen. Regelbunden användning tar bort fula missfärgningar och kan även hjälpa irriterade ögon.
Denna svalkande, lugnande antibakteriella spray kan även användas vid irritation efter insektsvett - spraya bara på det drabbade området.
Varför är YuCARE Eye Spray så unikt?
Detta skonsamma spray har kraftfulla ingredienser, inklusive naturligt antibakteriellt kolloidalt silver. Silverjonerna i sprayen förstör bakterier och viss svamp vid kontakt genom att ta död på de enzymer som är nödvändiga för deras överlevnad. Detta hindrar "de elaka" att föröka sig och växa, erbjuder ett säkert, naturligt och enkelt sätt att reducera missfärgningar och håller ögonen gnistrande.
YuCARE serien
Genom åren har många av oss här på Lintbells funderat på varför det inte finns ett snällare, effektivare första hjälpen till hundar och katter - så vi skapade vår egen serie.
Genom att kombinera säkerhet, mycket vårdande naturliga ingredienser och med några specialister som vet-hur, skapade vi vår egen mångsidiga serie så du kan ta hand om ditt husdjur på bästa sätt från nos, till klor, till svans.
 
Hur du använder det
Spraya en liten dos av YuCARE Eye Cleaning Spray runt ögat, torka sedan försiktigt med YuCARE Ear & Eye Cloth. Om ditt husdjur har benägenhet till ögonproblem så prova att rengöra dagligen.