YuCARE Tooth Polish

Pris:
309 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Beskrivning av artikel
För naturligt vitare och friskare tänder och tandkött - för bästa resultat använd ihop med YuCARE Tooth Cleaner
För vitare tänder och fräschare andedräkt
Tar effektivt bort plack och tandsten
Främjar friska tänder och tandkött
Passar bra både till hund och katt
YuCARE Tooth Polish tar snällt bort hårt sittande tandsten och plackbildning, håller ditt husdjurs tänder vita, fräsch andedräkt och friskt tandkött. Det smakar bra och är helt ofarligt för hunden eller katten att svälja.
Tandputsen är gjord på linfröolja, mandelolja, babassu olja, laxolja, salt från Himalaya och Silica. Det är 100% naturligt, utan några skadliga kemiska konserveringsmedel. Vid regelbunden användning hjälper det att få bort hårt sittande tandsten och plack samt ger vitare tänder och friskare tandkött.
YuCARE serien
Genom åren har många av oss här på Lintbells funderat på varför det inte finns ett snällare, effektivare första hjälpen till hundar och katter - så vi skapade vår egen serie.
Genom att kombinera säkerhet, mycket vårdande naturliga ingredienser och med några specialister som vet-hur, skapade vi vår egen mångsidiga serie så du kan ta hand om ditt husdjur  på bästa sätt från nos, till klor, till svans.
Hur du använder den
Sätt på din YuCARE Tooth Cleaner på ditt pekfinger med öglan runt ditt långfinger som en strumpa. Gnugga försiktigt på ditt husdjurs tänder i en cirkelformad rörelse. Skölj väl under och efter användning, men använd inga rengöringsmedel. Byt ut den efter 4-6 veckor av dagligt användande så att de antibakteriella silverjonerna ska ha en bra effekt.
Hur du rengör med din YuCARE Tooth Cleaner
Häll några droppar YuCARE Tooth Polish på toppen av din YuCARE Tooth Cleaner (eller på någon annan form av tandborste till djur) och putsa ditt husdjurs tänder, en efter en. För bästa resultat och vid hårt angripna tänder och tandkött, använd upp till 4 gånger i veckan.