YuCARE Toothcleaner

Pris:
99 kr
Inkl. 25% Moms
Slutsåld
Beskrivning av artikel
Det enkla sättet att rengöra ditt husdjurs tänder
Med vår smidiga tandputsare blir tandskötseln så mycket lättare. Den är lätt att rengöra också. Bara skölj den under varmt vatten och låt torka. Silverjonerna i tandputsaren tar död på bakterier.
För vitare tänder och fräschare andedräkt
Lätt att använda, mikrofibrerna dödar bakterier vid kontakt
Håller 4-6 veckor vid daglig användning
12,000 gånger mer fibrer än en tandborste
Perfekt ihop med YuCARE Tooth Polish
Hur fungerar YuCARE Tooth Cleaner på tänderna?
Den dåliga andedräkten är vanlig både hos hundar och katter. Tack och lov, med lite munvård kan detta förbättras, ännu viktigare, tänder och tandkött kan förbättras.
YuCARE Tooth Cleaner innehåller 12 000 gånger fler fibrer än en vanlig tandborste, vilket innebär en skonsam men mer effektiv rengöring och tandstensborttagning. Varje fiber innehåller speciella antibakteriella silverjoner som tar död på bakterier vid kontakt och ger friskare tänder och tandkött. Använd med YuCARE Tooth Polish för bästa resultat.
Vad är det som gör YuCARE Tooth Cleaner så unik?
Innehållet av antibakteriellt kolloidalt silver i YuCARE Tooth Cleaner förstör bakterier vid kontakt genom att göra enzymerna odugliga för dess överlevnad. Detta motverkar de elaka bakterierna att föröka sig och växa samt ger ett säkert, naturligt och enkelt sätt att ta hand om ditt husdjurs munhygien. Sätt den bara på ditt finger, gnugga lätt på tänderna och tandköttet.
YuCARE serien
Genom åren har många av oss här på Lintbells funderat på varför det inte finns ett snällare, effektivare första hjälpen till hundar och katter - så vi skapade vår egen serie.
Genom att kombinera säkerhet, mycket vårdande naturliga ingredienser och med några specialister som vet-hur, skapade vi vår egen mångsidiga serie så du kan ta hand om ditt husdjur på bästa sätt från nos, till klor, till svans.
Hur du använder den
Sätt YuCARE Tooth Cleaner på ditt pekfinger och öglan runt långfingret. Gnugga försiktigt på tänderna i en cirkelformad rörelse. Skölj efter användning. Byt ut efter 4-6 veckors dagligt användande för att vara säker på att den innehåller en bra uppsättning av silverjoner.
Hur du rengör YuCARE Tooth Cleaner
Bara skölj den i ljummet vatten och låt torka. Silverjonerna tar död på bakterierna.