YuCARE Skin Balm

Pris:
199 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Beskrivning av artikel
Skyddande och vårdande till djurens hud och tassar.
YuCARE Skin Balm lugnar och återfuktar torr och sprucken hud, som bildar ett skyddande lager för att skydda utsatt hud - som trampdynor och nostryfflar - från naturens egna skyddande resurser.
Unik antibakteriell verkan
Perfekt för att skydda trampdynorna på vintern
Lugnar sprucken hud och tassar
Återfuktar torr hud
Dubbelverkande för att skydda och lugna
Hur skyddar YuCARE Skin Balm?
YuCARE Skin Balm är gjort på Babassu olja. Denna speciella olja som inte kladdar, som snabbt återfuktar och tas upp av huden, medan bivax och Calendula tillför utvärtes skydd - perfekt för känsliga trampdynor och torra nostryfflar i kallt väder.
Lugnande, naturligt svalkande och kladdfritt, lätt att använda och du märker snart på ditt husdjur att det gör skillnad.
Precis som du kan förvänta dig från Lintbells så innehåller YuCARE Skin Balm inga kemiska tillsatser, inga mineraloljor eller fett som glycerol eller paraffin - helt enkelt naturliga ingredienser för att lugna, vårda och skydda.
YuCARE serien
Genom åren har många av oss här på Lintbells funderat på varför det inte finns ett snällare, effektivare första hjälpen till hundar och katter - så vi skapade vår egen serie.
Genom att kombinera säkerhet, mycket vårdande naturliga ingredienser och med några specialister som vet-hur, skapade vi vår egen mångsidiga serie så du kan ta hand om ditt husdjur på bästa sätt från nos, till klor, till svans.
Hur du använder den
Kan appliceras så ofta et behövs. YuCARE Skin Balm lugnar och återfuktar torr och sprucken hud, skapar ett vårdande och skyddande lager på utsatt hud såsom trampdynor och nostryfflar, med hjälp av naturens egna läkemedel.